Over het project

Om het monumentale gebouw voor Overschie te behouden, heeft de kerk een nieuwe toekomst gekregen. Daarom wordt en is de herontwikkeling met zorg opgepakt. Interieur en exterieur zijn grotendeels intact gebleven. De ingrepen beperkten zich tot het transformeren van de kerk tot woongebouw. Zo is de kolomstructuur geheel behouden, net als de prachtige entree aan het kerkplein. Comfortabel wonen staat voorop. Met een warmtepomp wordt duurzaam voorzien in de energiebehoefte van de appartementen.

Alles in de buurt

Middenin Overschie woont u met alle faciliteiten bij de hand. Uw boodschappen kunt u lopend doen, bij de supermarkten en andere winkels in de buurt. Jongere kinderen kunnen in de buurt naar school. Het groen van het Sidelingepark is ook op wandelafstand. Het centrum van Rotterdam is goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer.
De Noordrand van Rotterdam ligt gunstig ten opzichte van de rest van de randstad. Via de Burgemeester Baumannlaan heeft u een snelle ontsluiting naar de A13 en de A20.
Iets voorbij Overschie begint al het groene, rustige Midden-Delfland met Randstedelijke natuur en recreatiegebieden op fietsafstand.